16-09-07

Allemaal webloglopers

Het was al heel lang geleden dat ik nog eens zoveel webloglopers heb gespot. Aangezien ik op een tweetal kilometertjes van het parcours van de Leiemarathon woon, ben ik deze middag gaan supporteren, natuurlijk met mijn weblogshirt aan. De deelnemers hadden aan Zultebrug al een twaalftal kilometer achter de kiezen.

De eerste die ik zag was runforrestrun en die zag er nog superfris uit. Even later kwam dorpsgenoot Luc voorbij en wat verder volgde Jan Schockaert. Ondanks de rugperikelen was Koen toch van de partij en naar goede gewoonte had hij weeral de mooiste glimlach op zijn gezicht. Zou die vent ooit al eens boos geweest zijn? Ook het nr. 1 kwam met een stralende lach voorbij. Frank Spencer had dan ook alle redenen om te lachen want de eerste Leiemarathon was een groot succes. Toen ik aan een begeleidster uit Bornem de kortste weg naar het Sas van Ooigem stond uit te leggen, riep er plots iemand: "hé, weblogloper". Bleek het jogginggirl te zijn. Ze had zich in een mooi groepje genesteld en had blijkbaar nog heel veel adem op overschot. Hopelijk is iedereen gezond en wel aangekomen in Wevelgem.

Daarna trok ik voor mijn eigen wedstrijd naar Oudenaarde. Daar stond een 10 kilometer op het programma van het Criterium Armand Parmentier. En ook daar kwam ik nog een weblogloper tegen. Clint Lenaerts was van het zeetje afgezakt naar de parel van de Vlaamse Ardennen.

Aangezien het niet ideaal is om een maand voor de marathon heel erg diep te gaan, heb ik bewust een beetje inhouden. Aan 90% van mijn kunnen ben ik binnengekomen in 41'20" (exacte afstand 10,25). Achteraf heb ik nog twee toertjes verdergelopen (in marathontempo) zodat ik er vandaag weeral 22 kilometer kan bijschrijven. 

19:25 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oudenaarde tis LENAERS !! niet Lenaerts. ok harmsie ben wel blij met mijn tijd 1UUR 24MIN 09SEC maar de organitatie was veel minder zie mijn blog. Goed gelopen van je wel. Zaterdag Oostende welkom he Koninginneloop 15uur zie Oostends loopcriterium

Gepost door: Clint | 16-09-07

Goed gelopen Harmsie. 41'20" en ingehouden. Ik mag 125% doen om dat te halen :)

Gepost door: Yves | 17-09-07

Overschot hebben ... en toch zo'n knappe tijd lopen, chapeau hoor ! Knap dat je erna nog je tempo kan aanpassen en er 22 km van kan maken. Je bent in bloedvorm precies.

Gepost door: Epo | 17-09-07

hey ! goed gelopen hoor ! doe zo verder !

Gepost door: kj | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.