01-09-07

Overleven

Voilà se, de maand augustus gisteren afgesloten met een 30'er waardoor mijn totaal op 282.5 kilometer uitkomt. Laat Brussel maar komen.

Voor de clubtraining was ik gisteren al een uurtje gaan lopen op het parcours van de Leiemarathon. Het is natuurlijk heel rustig lopen langs de Leie maar ik vrees dat het voor de deelnemers op 16 september vooral heel saai zal zijn. Een lange, rechte streep langs het water. Bovendien staat er in onze streken nogal vaak een zuidwestenwind. 42 kilometer lang tegen de wind in boksen, lijkt me geen leuk vooruitzicht.

Om 19u15 sloot ik aan bij de clubtraining. Door allerlei redenen (wedstrijd, verjaardag, vakantie en geen goesting) waren we maar met vijf. Na twee ronden (+/- 9 km) bleek iedereen dan nog eens te stoppen waardoor ik de resterende twee ronden helemaal alleen zou moeten afwerken. Gelukkig deed Christine er uiteindelijk toch nog een extra rondje bij. Het laatste rondje (eenzaam in de duisternis) kreeg ik het moeilijk. Maar dat was vooral mijn eigen schuld want ik had geen drank en geen eten mee. Een duurloop van drie uur zonder bevoorrading is wellicht niet echt verstandig. Maar we hebben het overleefd. Nu nog Brussel overleven.

10:00 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Puur op karakter ... Mijn tiener dochter heet dat "een felle gast" of "een cole" en moet zeggen dat ze wel gelijk heeft ,klasse noem ik dat eerder ...Brussel ?????? wel dat gaat zo zijn :-o :-o :-o

Gepost door: katrien r | 02-09-07

Met 282 km in de benen deze maand moet dat zeker lukken Harmsie. Brussel overleven lijkt me niet zo'n probleem te worden. Eens benieuwd in welke tijd je gaat eindigen.

Gepost door: yves | 02-09-07

Prima ! Dit gaat hier precies zeer vlotjes ! Goe bezig, en die km's zijn om van te dromen.

Gepost door: Epo | 06-09-07

helemaal klaar Jij bent precies helemaal klaar voor Brussel! Jammer dat ik dan net in Eindhoven ben, anders kwam ik zeker supporteren. Je gaat het schitterend doen!

Gepost door: Julie | 08-09-07

Saai Hopelijk zit de wind langs de Leie net zoals gisteren, dan is het zondag wind mee. Het parcours is wel de hele tijd rechtdoor maar je hebt aan de ene kant toch een mooi zicht. En anders houden we elkaar wat bezig.

Gepost door: Fré | 10-09-07

De commentaren zijn gesloten.