30-06-07

Forfait

Dan toch geen wedstrijden voor mij, dit weekend. Dat heeft gelukkig niets te maken met één of andere vervelende blessure maar wel met agendaproblemen. Gisteren ben ik al niet gestart in de Vlerkejogging omdat onze twee gasten naar de Flashy Fluo Flits Fuif wilden gaan. Na het geleverde studiewerk - beloond met een goed rapport - kon ik hen dat natuurlijk niet weigeren. Ook de Kastelenloop in Izegem gaat aan mijn neus voorbij want blijkbaar ben ik ingeschreven om deze avond te gaan quizzen. Mijn volgende wedstrijd zal dus wellicht komende vrijdag in Zevergem zijn. Enkele uren na de aankomst zal ik fris en wel de auto in springen voor een weekje vakantie in Port-en-Bessin.

Gisterenavond ben ik wel nog gaan lopen met de club. Met plezier stel ik vast dat ons groepje steeds groter wordt. We waren namelijk al met negen. De eerste kilometers ben ik in het gezelschap gebleven van iemand voor wie het iets te snel ging. Toen die na één ronde afhaakte, heb ik nog eens het gashendeltje opengedraaid en overbrugde ik een kloof van meer dan drie minuten op de koplopers. Ondanks dat de hartslag opgelopen was tot tegen de 190, recupereerde ik vrij snel. De conditie zit dus goed. Zou het vrijdag lukken om die verdomde 15 km/u te halen? Daarna begin ik stilletjesaan aan mijn marathonvoorbereiding voor 14 oktober. Ik twijfel nog steeds tussen Brussel en Eindhoven.

12:00 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

gefeliciteerd nogmaals met de puike organisatie.
En... ik zou nie twijfelen om te kiezen welke marathon ik zou lopen...
De sfeer én alle webloglopers missen ???
Nie goe jongen..... ;-)

goei verlof

Gepost door: Els | 30-06-07

Please! Eindhoven Please! Kom toch lekker gezellig met ons allemaal meelopen! Ik deed vorig jaar de halve M in Brussel (samen met de marathon) en qua ambiance (geen) kan dat écht niet tippen aan Eindhoven (feest!). Pleeeeeeaaaaase!

Gepost door: Julie | 30-06-07

OP ONZE BLOTE KNIEEN DESNOODS !!!!! als je voor EINDHOVEN kiest ,Alé als een van de "rode mascottes" van de bloggers kan het niet moeilijk kiezen zijn hé !!!

Gepost door: katrien r | 01-07-07

We zullen duimen voor de 15 km/u Harmsie komende vrijdag. En ook van mij nogmaals proficiat voor de puike organisatie daar in Zulte.

Gepost door: Yves | 01-07-07

Zoek Zoek misschien een korte wedstrijd uit? Dan haal je die 15km/u heel zeker, met zo'n conditie!

Gepost door: Fré | 01-07-07

Zevergem rules ! Zevergem, de thuisbasis van mijn vader. Prachtig boerendorpje. Daar 15 km/u lopen is met risico om geflitst te worden. De tractors zijn daar heer en meester ! Ik duim er alleszins voor.

Gepost door: Epo | 02-07-07

suggestie Moest ik in jouw plaats zijn zou ik opteren voor Eindhoven. Heb reeds beide gelopen (halve marathon weliswaar) en Eidhoven steekt er toch bovenuit hoor !

Gepost door: kj | 04-07-07

Hoe kan... ... je nu twijfelen??? Rekening houdende met het webloglopersinitiatief kan je niet anders dan te kiezen voor EINDHOVEN!!! Gezellig met de hele (webloggerkers)familie...

Gepost door: Mike | 13-07-07

De commentaren zijn gesloten.