19-06-07

 

Zaterdag heb ik nog eens de racefiets van onder het stof gehaald. Als parcoursbouwer van de toertocht de "Reuzen van Vlaanderen" was ik wel moreel verplicht om mee te rijden. Het was plezierig om tussen 2500 medefietsers de Vlaamse Ardennen te doorkruisen. Veel tijd om te recupereren was er niet want er staken maar liefst 15 hellingen in de korte afstand van 70 km (op de 140 km waren er dat zelfs 30). Ik heb dit jaar bitter weinig gefietst maar de Koppenberg & co ben ik toch vlot naar boven gefietst.

Zondag was het minder feestelijk want de verkrampte positie op mijn fiets betekent telkens weer een aanslag op mijn supergevoelige nek- en schouderspieren. Toch ben ik zondag wat gaan loslopen (5,1 kilometer) en gisteren heb ik een stevige tempoduurtraining gelopen op het parcours van het Loopfeest (14,5 kilometer). Gelukkig voorspellen ze zondag geen al te warm weer want gisteren zag ik ze plots vliegen. Ik had geen drank meegenomen (zondag is er elke ronde wel drankbevoorrading) en plots kreeg ik barstende koppijn en kwamen er zwarte vlekken voor mijn ogen. Omdat ik me vandaag nog niet kiplekker voelde, heb ik een trainingske overgeslagen. Morgen ga ik wat loslopen en vrijdag loop ik een 15 kilometer in Kuurne. Zondag zal het wellicht niet lukken om mee te doen.

In alle geval trakteer ik op het Loopfeest alle webloglopers op een stuk taart van Make a Wish!

22:20 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Koppenberg Amai, zo maar even de Koppenberg opfietsen, chapeau! Er zouden er het niet veel mensen nadoen. Ik kijk al ontzettend uit naar zondag, het wordt superleuk! Bedankt voor alle organisatie en zo en voor het stuk taart, dat zal smaken na 3,4 km lopen en nog eens 10km meefietsen met Ruthje!

Gepost door: Julie | 20-06-07

t-shirt brengt ge mijn t-shirt mee , ik loop daar ook , maar slechts de 2.5

Gepost door: roadrunnerke | 20-06-07

Schone fietstocht. Toch wel een deftige inspanning denk ik. Ik kijk al uit naar de taart :)

Gepost door: Yves | 20-06-07

loopklimaat ben net terug van 't lopen ... 't voelde érg laf aan ..; hopelijk is 't zondag beter loopweer!

Gepost door: geert | 21-06-07

De commentaren zijn gesloten.