06-06-07

Welkom op het Loopfeest

Het weekendje in Luxemburg was gewoon zalig. Samen met vrienden en kinderen ontspannen in een prachtige omgeving. Zaterdag hebben we een wandeling gemaakt in de omgeving van het kasteel van Bourscheid. Een echte aanrader! Zondagmorgen heb ik even de loopsloffen aangetrokken voor een kort tochtje door berg en dal. Intussen heb ik dat gebrek aan kilometerkes al ruim gecompenseerd want maandag heb ik een wisselloopje van net geen 15 kilometer gedaan en gisteren stond er een rustig duurloopje van 10 kilometer op het programma. Echte versnellingen laat ik voorlopig achterwege want er zit iets te knagen in de buurt van mijn rechterlies. De pijn verergert niet met lopen maar hij gaat ook nooit helemaal weg.

Intussen beginnen de inschrijvingen voor ons Loopfeest (http://loopfeest.skynetblogs.be) steeds sneller binnen te komen. En ja, er zitten ook al een paar bloggers tussen. Katrien zal ongetwijfeld voor de vrolijke noot zorgen en ook haar provinciegenoot, canicrosser Etienne Devillage, is al ingeschreven. Hopelijk komt het ook in orde met de voet van Julie zodat we haar ook met open armen kunnen verwelkomen. Zoals beloofd, voor elke weblogloper ligt er een extraatje te wachten!!

We hopen alvast op een massale belangstelling want het heeft drie maanden onderhandelen gevergd om het parcours volledig verkeersvrij te krijgen. Maar liefst 23 seingevers zullen instaan voor de veiligheid. 

11:35 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Zet alvast maar een klaar hé !!!! Moet nu nog enkel loopmaatje Els in gang krijgen (ze heeft het momenteel erg druk) Maar tzou haar eens deugd doen om in Zulte te ontspannen ;-) geef jij haar eens een duwke mag nogal ne goeien zijn ook zenne :-D

Gepost door: katrien r | 06-06-07

Veel geluk met het loopfeest Harmsie. Ik kan nog niet beloven dat ik afkom maar ik zet het alvast in mijn agenda. Als het kan kom ik ook af.

Gepost door: Yves | 06-06-07

count me in Ik zal der ook zijn 'k zal daar eens testen hoe snel ik nog ben .

Gepost door: roadrunnerke | 06-06-07

kasteel van Bourscheid ik ben daar ooit geweest toen er méér dan 1 meter sneeuw lag (ondertussen meer dan 10 jaar geleden) ... onvoorstelbaar mooi!

Gepost door: geert | 06-06-07

Ik duim mee want ik wil er heel erg graag bij zijn hoor! Ik doe m'n best. Maar 't zal in ieder geval niet voor een toptijd zijn!

Gepost door: Julie | 06-06-07

succes een leuk loopfeest gewenst !
deze keer zal ik Frank T en zijn club steunen, door in Lauwe te lopen, was al lang ingeschreven. Maar er komen nog blogontmoetingen !

Gepost door: jogginggirl | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.