30-04-07

Gebroken Wit

Ik begin zo stillekesaan de milieudelicten aan elkaar te rijgen. Na het extra gat in de ozonlaag (zie vrijdag) heb ik vandaag aan landschapsvervuiling gedaan. Ik kon het namelijk niet laten en heb mijn kilometerkes in ontbloot bovenlijf afgelegd. Ik heb nogal wat verschrikte dieren naar hun schuilplaats zien vluchten, hoor. Maar die zullen dat wel overleven en ik ben intussen een beetje minder wit. Laat ons zeggen dat het nu ... gebroken wit is.

Omdat de Finse piste aan mijn achterdeur niet vrij was (Er was een voetbaltornooi bezig en dan wordt de piste afgesloten want anders zouden er twee mensen kunnen binnenkomen zonder "entree" te betalen), trokken we met het ganse gezin naar Kruishoutem. Daar ligt er ook een Finse Piste van exact 1 kilometer lang. Het leuke is dat er een beetje hoogteverschil in het parcours zit. Op mijn programma stond er een wisselloopje (2 km à 7'/km afwisselen met 2 km à 5'/km) en dat verliep voorspoedig. Op die manier voegde ik twaalf kilometer toe waardoor mijn maandtotaal in extremis nog boven de honderd kilometer uitkomt.

Morgen staat er een rustdag op het programma. Alhoewel, met de trein trekken we morgen met onze pagadders naar de Zoo van Antwerpen. Zij verdienen die beloning want vandaag hebben ze allebei ook een forse training afgewerkt.

21:30 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Antwerpen Hey, wij zitten ook in Antwerpen vandaag, we vertrekken zo meteen. Alleen gaan we niet naar de zoo. Hou je kleren maar aan he in de zoo, want als alle dieren daar ook wegvluchten hebben de bezoekers er niet veel meer aan ;-)

Gepost door: Julie | 01-05-07

Finse piste. Hey, ik heb daar ook gisteren voor de eerste keer gelopen. Inderdaad zit er een beetje helling in, wat alleen maar ten goede kan komen denk ik zo ! Veel loopgenot. P.S.: Mij zul je niet in bloot bovenlijf zien lopen, de dieren herstellen daar niet van !

Gepost door: Epo | 01-05-07

Dat ga de verkeerde kant op gaan !!! of slecht aflopen of toch aan trainen voor die truitjes wissel in Brugge ???? ;-)

Gepost door: katrien r | 01-05-07

Finse piste in Kruishoutem. Hey Harmsie, ik moest u eens laten weten wanneer ik nog eens in Kruishoutem ging lopen. Welnu ik ga vanavond zeker, maar een uur is moeilijk te zeggen. Het zal tussen de soep en de patatten zijn. Ik loop ook maar 3 toerkes op een heel rustig tempo. Misschien zie ik je daar, misschien ook niet. De soep en de patatten zullen erover beslissen. Anders zeker een ander keer !

Gepost door: Epo | 03-05-07

Waar? Waar is die Finse piste ergens in X-houtem? Ik woon zelf in Deinze en het zou wel de moeite lonen om eens te gaan...

Gepost door: Fré | 04-05-07

Kyoto Best dat we dan nooit samen moeten gaan lopen anders halen we de kyoto norm nooit van z'n leven :-D.

Maar zo'n finse piste, heel leuk om op te lopen maar jammer genoeg heb ik er geen in de buurt :-s.
Eens telefoontje doen naar de gemeente dan maar ;-).

Gepost door: Maarten | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.