27-04-07

BodyFitRun

Mijn excuses voor de ozonlaag maar ik heb er vanavond een extra gaatje in gesprongen. Omdat de Bodyfitrun in Bavikhove mijn eerste optreden na blessureleed was, waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Maar in mijn achterhoofd hoopte ik toch stiekem op een tijd van 45' (voor 10.5 km).

In tegenstelling tot mijn andere wedstrijden ben ik vrij snel gestart en eigenlijk was dat voor mij té snel. De eerste ronde (van 3,5 km) kwam ik namelijk door in 13'55" (meer dan 15 km/u). De tweede ronde moest ik dus wel gas terugnemen en ik heb zelfs even helemaal halt gehouden voor een sanitaire stop. Uit schrik voor de warmte had ik de hele dag door veel water gedronken en blijkbaar was dat nog niet allemaal uit mijn lichaam verdwenen. Het jammere van die stop was dat ik daarna een stukje alleen moest lopen en tegen de wind in was dat geen pretje. Maar een oudstrijder die Sluis heeft meegemaakt, mag daar eigenlijk niet over klagen. Na twee ronden kwam ik door in 29'45". Mijn tweede ronde was dus bijna 2 minuten trager dan mijn eerste. In de derde en laatste ronde heb ik dan het tempo terug wat kunnen opdrijven en finishte ik in 44'25". (Dit is wel mijn eigen tijdsopname. De grote klok aan de aankomst deed het niet meer want een kleine (gelukkig de mijne niet) had dat dure toestel omvergelopen)

Oef. Deze wedstrijd was in feite niet zo belangrijk voor mij maar het was toch wel een grote geruststelling. Ik sta bijna weer op het niveau waar ik een maand geleden stond.

Na de wedstrijd heb ik nog een rondje losgelopen met Roadrunnerke. Die was binnengekomen in een schitterende tijd van +/- 41' en vooral ... hij had geen pijn in de hiel gevoeld. Alles komt goed, Jan!

Voor en na ook aangenaam kennisgemaakt met Betty Spencer die in volle supercompensatie na haar marathon zit. Ze vloog over de 7 kilometer (de vrouwen moesten het met een rondje minder doen) in 36'. Dankzij de familie Spencer kan ik voortaan met rode veters op pad. Nu nog dat weblogshirt te pakken zien te krijgen.

22:20 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

exacte tijd uw officiele tijd is 44.26 een gem. van 14.178 , proficiat dirk , hoe kom je aan die naam harmsie ?
ik maar zoeken naar harmsie in de uitslag !!! we hebben dus beiden het er goed vanaf gebracht na onze blessures .

Gepost door: roadrunnerke | 27-04-07

Knap Proficiat met de tijd. Je staat er blijkbaar weer helemaal terug en dat op korte tijd.
Tot volgende week in Brugge.

Gepost door: yves | 28-04-07

Mooi! Mooi eindresultaat Dirk, zeker na de blessure. Knap gelopen! Jouw shirt krijg je volgende week in Brugge. Ga je daar ook zo vlammen?

Gepost door: Julie | 28-04-07

Knap hoor Haazie euh Harmsie alé Dirk ... ge zou het al bij niet meer weten hoe je ,je moet aanspreken , dikke proficiat tot zondag in "big form"

Gepost door: katrien r | 29-04-07

Vlammen Das een knappe tijd. Als je dan nog even bedankt dat je nog tijd bent verloren met je verplichte stop zit een volgend PR er snel aan te komen. Leuk om lezen dat het blessureleed verleden tijd is.

Gepost door: Mike | 30-04-07

knap hoor.... die tijd van je, Harmsie ! en dat na een periode van minder te hebben getraind... Greets,

Gepost door: Steven | 30-04-07

Stadsloop Gent Hoi Harmsie, in antwoord op je reactie op m'n blog: nee, ik heb nog geen haas, Mario blijkt een feestje te hebben die dag dus kan toch niet hazen. Als je zou willen hazen, dan graag hoor! Iets speciaals doen? Rap lopen zeker?? ;-) Ben je al ingeschreven? Want dat neem ik wel voor mijn rekening he, de kosten. Je laat maar iets weten. Alvast bedankt. Julie

Gepost door: Julie | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.