23-04-07

Aangename prikkelingen

My body is fit. Oef, want het is lange tijd anders geweest. Gisteren heb ik een vrij intensieve wisseltraining afgewerkt van in totaal 13,8 kilometer en voor het eerst in weken kreeg ik weer aangename prikkelingen. Het is dus tijd om de competitiedraad terug op te pikken en dat ga ik vrijdagavond doen in Bavikhove ter gelegenheid van de Body Fit Run (10,5 kilometer).

Gisterenavond toch wat afgezien van de warmte. Ik heb dus het grootste respect voor alle deelnemers gisteren in Antwerpen die in die ondankbare omstandigheden stuk voor stuk knappe prestaties hebben neergezet. Chapeau voor iedereen!!!

Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn want ik ben er niet in geslaagd om mijn "familiale verplichtingen" te omzeilen. Het zat namelijk zo dat de opa's langsgekomen zijn om de tuin onder handen te nemen (nieuwe afsluiting, plankenvloer, ...) en ik kon die brave mensen toch niet alleen laten om al dat werk te doen.

Nu alle pijntjes van de baan zijn, kan ik weer beginnen met langetermijnplannen te maken. De komende weken ga ik nogal "dwarsen", hoor. De kans is namelijk heel groot dat ik op 6 mei deelneem aan Dwars door Brugge en 11 dagen later aan Dwars door Gent. Op 20 mei staat dan Dwars door Waregem op het programma. (www.dwarsdoorwaregem.be).

Tot op één van deze manifestaties of elders...

 

15:45 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Geen t' shirt voor jou :-( Slecht nieuws wat je blog t''shirt betreft , J&R hadden t's bij voor de bloglopers vn A'pen en als er een over was mocht ik hem mee brengen , MAAR , na de loop zijn we J&R kwijtgespeeld dus geen T's maar ze gaan ze in Brugge hem meebrengen ,sorry hoor ( desnoods wisselen we van trui in Brugge ;-)

Gepost door: katrien r | 23-04-07

't Liep vol ... ... van de haasjes in Antwerpen.
Tot één van de volgende

Gepost door: Els | 23-04-07

Goed te zien dat het weer dik in orde is. Misschien tot in Brugge.

Gepost door: Yves | 24-04-07

Goed bezig ! Je bent terug goed bezig zo te zien. Ikzelf hoop ook in Brugge te starten, maar het zal volgens mij toch noppes zijn. Doe zo voort en loop ze !

Gepost door: Epo | 24-04-07

Tof... dat alles weer vlot loopt, Harmsie !
Geniet maar weer volop van het lopen, én alvast ook veel succes met de komende evenementen die op je kalender staan. Groetjes,

Gepost door: Steven | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.