01-04-07

Niet lekker maar heerlijk

Gisteren heb ik dan toch deelgenomen aan de Brigandsloop in Ingelmunster en het is reuze meegevallen. Niet alleen realiseerde ik een mooie tijd, ik maakte ook kennis met het olijke duo Els & Katrien. Met alleen een klein fotootje van op het internet in het achterhoofd is het niet gemakkelijk om mensen te herkennen. Een eerste poging liep af met een sisser. Toen ik een tweetal dames voorbijliep, riep ik: "Allez, Katrien." Het daaropvolgende antwoord was verrassend: "Katrien heeft al opgegeven, hoor. Ik ben Brigitte." In het prachtige Kasteelpark had ik een beetje verder meer succes en kwam wel de juiste reactie: "Hé, Harmsie". Na de wedstrijd volgde nog een leuke babbel. Ik had jammer genoeg niet veel tijd om te blijven want 's avonds stond er nog een etentje met mijn club op het programma. De club heet Lenig Zulte maar in mijn geval is dat niet echt van toepassing.

Ondanks alle fysieke kwaaltjes van de voorbije week liep het tijdens de wedstrijd weer als een trein. Traditiegetrouw startte ik vrij achteraan maar al snel vond ik het goede ritme. Vanaf de derde van de vier ronden begon het wat moeilijker te gaan. De laatste twee kilometer vond ik plots nieuwe energie en stak ik een tandje bij. Ik liet mijn gezellen in de steek en kon zelfs nog een tiental anderen inhalen. Eindtijd: 53'38" wat een gemiddelde van 14,3 geeft. (zelf klokte ik eigenaardig genoeg 53'16" maar dit terzijde). Vorige week ging ik in Gent voor het eerst sneller dan 14 km/u en nu kon ik er dus alweer een schepje bij doen. De inspanningen werden beloond met een grote fles Brigand, een lekker stuk Brigandkaas (de ganse koelkast ruikt er al naar) en een Brigandtaart. Hoe die smaakt, weet ik niet. Onze Cédric - die van plan is om later bakker te worden - wel. "Die taart is niet lekker, ze is gewoon heerlijk."

09:01 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

aangenaam ! Merci om ons naar de eindstreep te loodsen hé... Ik kon nog 3 dames inhalen de laatste km. Fantastisch ;-)
Tot nog eens !
En gefeliciteerd met je schitterend +14km/u !!

Gepost door: Els | 01-04-07

Aan ons "koersepaard"... Dikke proficiat ik dacht efkes dat we mis gelopen hadden dat we op de draf piste van Waregem zaten in plaats van Ingelmunster toen we je zagen voorbij' 'draven' ('t zal wel weer door de endorfine geweest zijn) goeie tijd zeg en dan nog met dat teentje ;-) Tot de volgende !!

Gepost door: katrien r | 01-04-07

Proficiat Proficiat met zo'n knap resultaat, straf gelopen zenne! Taart? Taart? Krijg je na zo'n wedstrijd taart? Als ik dat eerder had geweten.... ;-)

Gepost door: Julie | 01-04-07

Sterke tijd Sterke tijd, 't was inderdaad een mooie wedstrijd. Zelf ben ik als 250ste aangekomen. Ik kan dus uw prachtige prestatie zeer goed inschatten. Proficiat!

Gepost door: etienne | 02-04-07

alsmaar sneller dus ! Proficiat met je knappe tijd, Harmsie ! En dat dan nog wel ondanks die fysieke ongemakken. Je bent goe bezig, zou ik zo zeggen. Loop ze nog én tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 02-04-07

Proficiat Alweer een heel snelle loop, je zou voor minder als er een fles bier aan de finish wacht. :)

Gepost door: Yves | 02-04-07

knap! wow Harmsie, superknappe tijd heb je daar gelopen, die lekkernijen achteraf waren dus zeker dubbel en dik verdiend!!

Gepost door: Ruthje | 02-04-07

jaja ... het blijft toch een motivator hé, dat zoeken naar 2 dames ;-)

Gepost door: geert | 04-04-07

proficiat Met je prachtige prestatie. Die lekkernijen waren dus dubbel en dik verdient, maar zorgen wel voor extra kalorieën natuurlijk.

Gepost door: marc | 04-04-07

Proficiat ! Knap gelopen in Ingelmunster : je wordt met de week sneller en sneller.
Die fles Brigand mag knallen ...
Santé !

Gepost door: frank spencer | 05-04-07

goed gedaan ! Ja, op 't einde een flesselke bier zetten, en sommigen overtreffen hunzelve nietwaar...
Proficiat !

Gepost door: jogginggirl | 06-04-07

De commentaren zijn gesloten.