30-03-07

Een bloederig brokje vlees

Het leven van de meeste amateurlopers is een aaneenschakeling van blessures. Na de euforie van zondag belandde ik dinsdag in een dalletje. Niet de omgeslagen enkel maar wel een blaar was de oorzaak van alle ellende. Eigenlijk ging het om twee blaren boven elkaar. Dinsdagavond heb ik nog heel rustig een 10 kilometer gelopen maar na afloop vond ik in mijn schoen een bloederig brokje vlees. Mijn kleine teen was namelijk omgetoverd tot een filet pure. Op de koop toe is de wonde beginnen ontsteken. Gelukkig had ik deze week geen externe afspraken zodat ik thuis op mijn blote voeten kon rondlopen. Kousen of schoenen aandoen, was een echte marteling.

Het gaat intussen beter maar ik twijfel of ik er goed aan doe om morgen te starten in Ingelmunster. Na drie looploze dagen begint het echter wel te kriebelen. Ik heb geen schrik om een uurtje de pijn te verbijten maar ik vrees wel dat de blessure zal verergeren door te lopen. Ik zal er nog eens een nachtje over slapen, zeker. Wat denken jullie?

20:43 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

meedoen maar heel gezapig ??? ik denk dat je dat best voor je zelf moet uit maken maar als je mee doet loop je niet alleen als blogger, wij doen ook mee maar dan ook op een rustig tempo ( vanavond samen met Els beslist) dus tot morgen mischien ps bij de apotheek bestaan er speciale pleisters voor z'on ongemakken aan tenen

Gepost door: katrien r | 30-03-07

blaren kan pijnlijk zijn, zo van die blaren. Heb het ook al voorgehad -> teentje goed ingepakt met een paar pleisters en toen ging het wel om te lopen. Dus misschien ook proberen? Zie wel dat je de boel regelmatig eens ontsmet hé. En hou het gewoon wat rustig hé. Veel succes morgen!

Gepost door: Ruthje | 30-03-07

Voorzichtig als je de pijn kan verbijten zou je wel kunnen meedoen denk ik maar zoals Ruth zei: goed inpakken en véél ontsmetten. Niet lopen is natuurlijk nog beter, maar als loper weet ik zelf ook wel dat dat is wat je vooral niét wil horen. Veel succes in ingelmunster.

Gepost door: Julie | 31-03-07

Moeilijk te zeggen Moet je natuurlijk zelf aanvoelen. Indien alles goed ontsmet en ingepakt is lukt het wellicht wel. Misschien tot de laatste moment wachten om te beslissen. In elk geval indien je meedoet morgen, veel succes.

Gepost door: Yves | 31-03-07

De commentaren zijn gesloten.