12-03-07

Het laatste loodje voor Sluis

Vandaag stond er een allerlaatste duurtraining van 1u45 op het programma. Ik trok nog eens naar de Brielmeersen in Deinze om mijn kilometers te malen. Onder een stralende zon showde ik mijn gladde, melkwitte benen want ik had voor het eerst sinds lang mijn korte broek aangetrokken. De zware trainingen hebben duidelijk hun werk gedaan want per ronde van 3,8 kilometer ging ik gemiddeld één minuut sneller dan een paar weken geleden. In totaal liep ik 19 kilometer in 1h42'40".

Ik was goed uitgerust want ik had drie loopvrije dagen achter de rug. Met ons gezinnetje hebben we het voorbije weekend volop genoten van een boerderijvakantie in het Klein Burkelhof in Maldegem - op amper 30 kilometer van Sluis!! Cédric (8) en Simon (5) zijn nog altijd niet uitgepraat. We zijn met de pony's op stap gegaan, we hebben mogen assisteren bij het melken van de meer dan honderd koeien en we hebben ook een ritje met de tractor gemaakt. Het belangrijkste is misschien wel dat onze gasten zich eindelijk een beetje hebben verzoend met het fenomeen "hond". Volgend jaar gaan we zeker terug. Ik ga nu stoppen met schrijven want ik heb nog een boel blogs te lezen.

Komen we vooraf ergens samen in Sluis?

20:13 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Sluis We gaan binnenkort iets op de weblog zetten om af te spreken in Sluis, het zou leuk zijn om in groep aan de start te staan he! 't Zal morgen of woensdag zijn, eerzst nog effe mensen de kans geven het bericht over de shirts te zien. Tot zondag!

Gepost door: Julie | 12-03-07

je bent duidelijk... klaar voor Sluis ! Fijn dat al je harde trainingen resultaat opleveren...én alvast véél succes voor zondag gewenst. Ben benieuwd naar je verslag ervan.
Tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 13-03-07

Succes Veel succes met je voorbereiding voor Sluis, stond eigenlijk ook op mijn programma maar mijn blessure besliste er anders over. Ik kom wel eens piepen naar je verslag.

Gepost door: Yves | 13-03-07

succes ! voor Sluis,
ik zal helaas afwezig zijn... ik moet werken ...

mijn tijd komt nog wel ;-)

Gepost door: Els | 13-03-07

Sluis Voor mij ok om samen in 01:45:00 te proberen binnen komen. Je kan me herkennen zondag aan fluogeel truitje met "World Runners Belgium" erop. Tot dan...

Gepost door: Kristof | 15-03-07

Druk T'gaat daar een drukte worden in Sluis en met het weer zit het ook wel goed: 5-6Beaufort wind regen - hagel en zelfs sneeuw... dat beloofd

Gepost door: Mike | 16-03-07

succes hoi, zag dat je soms in de Brielmeersen loopt. Vanaf de lente doe 'k dat ook wel es (in de winter al dicht om 18u hé). Misschien tot in Sluis zondag ... Zal je blog alvast volgen ...greetz, bart

Gepost door: Bart | 16-03-07

De commentaren zijn gesloten.