04-03-07

Supersnel

Vanmorgen had ik echt geen zin om te gaan lopen. Dat gaf ons de gelegenheid om de Vlaamse koerssfeer te gaan opsnuiven aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne. De geur van massageolie, het geratel van de kettingen en het zenuwachtige gekuch van de renners, ... het doet nog altijd mijn wielerhartje sneller slaan. Ook Simon (5) is telkens weer onder de indruk van de wielerkaravaan maar dan vooral van de ... moto's. Het uitstapje werd afgesloten met een bezoekje aan de Quick. Het was een eeuwigheid geleden dat we daar nog binnengeweest waren maar voor de kinderen is het toch altijd weer een beetje feest. Waarom dat zo is, weet ik eigenlijk niet zo goed want ik vind het maar niks. Voor alle duidelijkheid: ik heb een slaatje met kip en een yoghurt gegeten. Mijn enige zonde was een cola .

Vanavond heb ik wat blogjes zitten lezen en meteen begon het te kriebelen om alsnog een toertje te gaan lopen. Ik heb dan maar meteen het parcours van ons Loopfeest (24 juni in Zulte - dikke merci aan Ruthje om de aankondiging op de webloglopersblog te plaatsen) uitgetest. Ik weet niet wat de oorzaak is maar ik vloog gewoon: 47'30" voor 10 kilometer (hartslag 152 = 76%). Bij thuiskomst heb ik nog eens de afstand nagemeten (inclusief het afsnijden van twee bochten) en ik kom ook nu weer op de juiste afstand uit. Dit is dus het ultieme bewijs dat het een supersnel parcours is.

19:37 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sla ? naar de quick gaan en enkel een slaatje eten ? chapeau hoor ! Ik kom er niet veel maar als ik er binnen geraak dan ga ik stevast voor de burgers ! Hmmm, lekker !

Gepost door: kj | 05-03-07

Quick in Sluis Een keer zondige kan geen kwaad, Harmsie.
Zolang je maar goed loopt in Sluis! Ik probeer er onder de 01:45:00 te blijven. Wat is jouw doel?

Gepost door: Kristof | 06-03-07

De commentaren zijn gesloten.