02-03-07

Sluis, here I come

Nummer 750. Zonet heb ik bevestiging gekregen van mijn inschrijving voor de halve marathon van Sluis. Het wordt mijn debuut op de langere afstand. Uitlopen is de eerste ambitie maar binnenin is er ook een stemmetje dat steeds luider 1h45' roept. We gaan ons echter niet laten opjagen, hé. Het moet leuk blijven.

Vandaag heb ik twee trainingen gecombineerd. Na 2.2 kilometer inlopen, heb ik intervallekes gedaan: 8 x 400m (telkens in +/-1'35"). Ik moest een paar keer volledig halt houden om mijn hartslag beneden de 115 te krijgen. In totaal 7,5 kilometer. Daarna heb ik met een vijftal clubmakkers (dat is zowat de volledige club) nog een tempoduurloop gedaan van 7,5 kilometer. Dagtotaal: 15 km in 1h32.

Tot slot nog een welgemeende smeekbede:

Julie, Godver... Ik had nu zo uitgekeken om eens samen te kunnen lopen met de "moeder aller bloggers" en nu geef je forfait. Laat de blessure helen, laat Maarten je een heerlijke chocolademassage geven en trek daarna verdomme die loopsloffen aan. Tientallen webloglopertjes trekken zich op aan jou, geef het nu niet op!

21:54 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dubbel Dubbele training dat kan alleen maar beloven voor de toekomst. Wel zien dat je niks forceert he!

Gepost door: Mike | 03-03-07

De commentaren zijn gesloten.