01-03-07

Ontgoocheling

Na mijn lange duurloop van dinsdagnamiddag had ik vol verwachting uitgekeken naar de cijfertjes op de weegschaal. De ontgoocheling was echter enorm groot. In plaats van voor het eerst dit jaar beneden de 69 kilogram te duiken, bleek ik zelfs wat zwaarder geworden te zijn. Volgens mijn sportdokter ligt mijn competitiegewicht zo rond de 66 kilogram en het zal dus zweet, bloed en tranen kosten om daar ooit te geraken. Maar we geven niet op. Dat doen we overigens nooit.

Toch heb ik maar weinig zin om vandaag te gaan lopen. Ik voel me mottig en ik heb barstende koppijn. Het zonneke nodigt echter uit voor een herstelloopje. We zullen straks wel zien wie het pleit heeft gewonnen.

14:45 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Niet wanhopen! Niet wanhopen Harmsie! Bij mij is het zo dat de kilo's er pas de week nadien afgaan dus misschien nog even geduld en volhouden...
Je hebt trouwens nog 7 maanden om op competitiegewicht te komen en eens je duurlopen van 3 uur gaat doen vliegen de kilo's er af (bij mij toch, maar ik heb er ook meer om vanaf te geraken).
Wat betreft 24 juni: ik heb het genoteerd en doe mijn best om er te geraken.

Gepost door: Kristof | 02-03-07

't is soms een strijd... tegen de kilo's hé.
Ik denk ook wel dat frequent lange duurlopen een heilzaam effect hebben op ons gewicht, maar door frequent te sporten krijg je natuurlijk ook weer meer spieren...en die zijn dan weer zwaarder dan vet... ' t is dus niet makkelijk hé !
In elk geval nog veel plezier verder met het lopen én succes met de verdere strijd tegen die kilo's !
Groetjes en prettig wknd,

Gepost door: Steven | 02-03-07

Spieren Misschien is je gewicht niet gedaald door de toegenomen spiermassa. Je moet je niet fixeren op de weegschaal. De kilo's gaan er wel afgaan.

Gepost door: philippe | 02-03-07

De commentaren zijn gesloten.