26-02-07

Zalig lopen

Gisteren heb ik eindelijk nog eens ten volle kunnen genieten van het lopen. Samen met een vriendin was ik afgezakt naar het recreatiedomein De Gavers in Harelbeke. Geen zeurende knie, een leuke babbel en een vlotte duurtraining van zowat 14 kilometer. Meer moet dat niet zijn. De regenbui hebben we nauwelijks gevoeld en pas aan de auto merkten we aan onze kledij dat er eigenlijk wel veel modder lag.

Toen we aankwamen heb ik een paar Gavertrimmers gespot maar ik denk niet dat Roadrunnerke er tussen zat. We waren nog nooit in de Gavers geweest en dan is het wel een beetje zoeken. Het park lijkt wel een doolhof met tientallen wegeltjes die kriskras door elkaar lopen. Blijkbaar is er ook niet echt een vaste route want van alle kanten doken er lopers op. Het deed me een beetje denken aan het Asterix-verhaal "Het Gouden Snoeimes". Daar doorkruisen ook tientallen Romeinse patrouilles het bos op zoek naar de magische toverdrank.

Als ik deze week geen pijn meer voel, ga ik me inschrijven voor de halve van Sluis.

14 kilometer - 1u24 - (ahr 151)

09:53 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tof voor je... dat je na enkele loopvrije dagen terug hebt kunnen beginnen lopen. Nu ja, fietsen is natuurlijk ook wel leuk als sport, en is zowiezo goed voor de algemene conditie hé. En ik kijk wel 's naar die link ivm jullie wedstrijd. Greets en geniet nog van het lopen!

Gepost door: Steven | 26-02-07

Harelbeke Is dat daar nog een beetje te doen om te lopen ?
Lag er niet teveel slijk en zo ? Met al die regen ???
En vond je gemakkelijk je weg ?

't Is maar dat Harelbeke ook op mijn programma staat in de toekomst...


grtz

Gepost door: Els | 27-02-07

Harelbeke Lijkt me daar leuk om in de natuur te lopen. Als er een eens een wedstrijdje is zetten we die zeker in onze agenda.

Gepost door: geert | 27-02-07

De commentaren zijn gesloten.