25-01-07

Rustdagje... of toch niet (deel 2)

Omdat het gisteren niet gelukt was, stond er vandaag een rustdag op het programma. Maar het is weer niet gelukt om echt te rusten.

Ik had vandaag namelijk twee afspraken in Gent en eentje in Molenbeek. Omdat ik het beu ben om in de file te staan, besloot ik vanmorgen om me vandaag met de trein te verplaatsen. De afstanden tussen mijn verschillende afspraken zou ik wel te voet doen. Alles samen toch een 10 kilometer stappen. Gezien de lage intensiteit van wandelen, zag ik er geen graten in.

Maar... Bij mijn tweede afspraak (in de Gentse Voldersstraat) ben ik iets te lang blijven plakken. Ik kwam pas om 14u05 buiten en mijn trein vertrok in Sint-Pieters om 14u27. Bovendien moest ik nog een nieuw ticket kopen. Hollen maar. Niet gemakkelijk om met stadsschoentjes over de bonkige kasseien te hollen daarbij tot tweemaal toe een halt toegeroepen door verkeerslichten. Maar ik was op tijd. Toen ik op het perron stond te wachten, liep het zweet in beekjes over mijn wangen. Ik merkte dat er nogal veel mensen mij stonden aan te gapen. Mijn eerste reactie in dat geval is steevast kijken of mijn rits niet open staat maar dat bleek niet het geval. Wat later viel mijnen frank: die mensen stonden te lachen omdat mijn hoofd dampte als een renpaard dat zonet Waregem Koerse heeft overleefd. Het leek alsof de stoom uit mijn oren kwam.

In Brussel aangekomen, mocht ik opnieuw aan een wandeling beginnen. Toen bleek dat mijn onvoorziene tempoduurtraining van daarnet zijn sporen had nagelaten. Op mijn dikke teen voelde ik een dikke blaar en ook mijn rechterhiel begon te irriteren. Gelukkig is mijn afspraak goed verlopen en nadat ik nog effe verloren was gelopen, ben ik met het bloed in mijn schoenen de trein opgestapt en kon ik naar huis. Hopelijk heb ik de komende dagen niet te veel last van mijn "blessures".

22:21 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Schoenen Misschien moet je de volgende keer je loopschoenen meenemen, dat loopt iets makkelijker dan stadsschoenen als je je trein moet halen.

Gepost door: philippe | 26-01-07

"blessureleed"... 't zal je maar overkomen, op zulk een rare manier kleine blessures oplopen.
Hopelijk heb je er niet te lang last van !
Spijtig ook dat je 't WK moet missen dit wknd - is toch wel een tof evenement hé..
Maar ook alvast succes met je deadline !
Groetjes én een leuk wknd,
Steven

Gepost door: Steven | 26-01-07

Rustdag Waar een rustdag allemaal niet goed voor is he ;)

Gepost door: Hardloopstarterke | 27-01-07

De commentaren zijn gesloten.