24-01-07

Rustdagje... of toch niet

Vandaag stond er een rustdag op de planning. Uit pure frustratie heb ik echter toch even de loopsloffen aangetrokken. Ik werk mee aan een boek over creativiteit en zonder verwittigen heeft de uitgever de deadline met een week vervroegd. Dit wil zeggen dat het werk waar ik 10 dagen voor uitgetrokken had, nu moet geklaard worden in 4 dagen. Dat wordt dus gegarandeerd weekendwerk (bye bye WK Veldrijden in Hooglede) en wellicht zal ook mijn nachtrust er af en toe bij inschieten. Toppunt van heel deze historie: de projectcoördinator (die dus eigenlijk zijn werk niet goed heeft gedaan) stuurde een mailtje om te zeggen dat hij een last-minute geboekt heeft richting sneeuw. Je zou voor minder hopen dat hij zijn beide benen breekt. Maar we mogen niet rancuneus zijn, hé. Het lopen heeft me al een beetje milder gemaakt. Voor ik vertrok had ik nog een probleem om voldoende propere loopkledij want het was nu al de vierde dag op rij dat ik een toertje heb gemaakt. Ik heb de band van de hartslagmeter extra vochtig gemaakt en hij werkte weer normaal.

Herstelloopje van 5 km (36 min - hartslag 135)

19:11 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

stress je hebt gelijk. Lopen ontspant je na zo'n "leuke" werkdag. Ook al moet het werk nog altijd gebeuren je voelt je dan toch even goed. Toi toi met je werk en trek er af en toe eens op uit als het je teveel wordt!

Gepost door: Smurfineke | 24-01-07

onthaasten De druk neemt toe en toe.Gelukkig hebben we de mooiste hobby ter wereld:hardlopen.We zijn zowat op hetzelfde moment begonnen met bloggen en dit alleen al schept een band.We hebben beiden een ander doel dit jaar,waarvoor we hard zullen trainen.Ik wil je nog eens bedanken voor het hart onder de riem dat je me gaf.Vanwaar ben je eigenlijk?

Gepost door: manu | 24-01-07

Lap... Lap weer enen met het virus... lopen op een rustdag. Waar gaat dat eindigen

Gepost door: Hardloopstarterke | 25-01-07

mentale weerbaarheid ... één van de redenen waarom ik ben beginnen lopen... en warempel, het werkt! Niet teveel piekeren en er gewoon voor gaan. Alles komt altijd goed :-)
Vele groetjes van miss optimistica (ahum).

Gepost door: Katrien | 25-01-07

rustdag lopen op een rustdag. ja ja, hij ook al gebeten door de microbe!

Gepost door: etienne | 25-01-07

De commentaren zijn gesloten.