21-01-07

Ongekende energiebronnen

Net een duurloopje achter de rug van 12 km (1u19 - 148 = 74%). Het blijft toch verdomd moeilijk om continu hetzelfde tempo aan te houden. Gestart onder een blauwe hemel kwamen er halverwege wat donkere wolkjes overdrijven. Aan kilometer 8 begon het te druppelen wat voor een Start-to-Runner het sein was om de beschutting van de auto op te zoeken. Even later kreeg ik dan een onvervalste hagelbui (inclusief rukwinden maar dat is niet meer nieuw) over mij en mijn nieuwe fleece. De ijskoude bollen kerfden als messen in mijn rode wangetjes. Maar ik ben blijven doorgaan. Eigenlijk stond er maar 10 kilometer op mijn programma maar ik heb er zelf nog twee bijgelapt. Extreme weersomstandigheden maken bij mij namelijk ongekende energiebronnen vrij.

Mijn zilveren Nikes blinken intussen al een stukske minder dan vorige week. Maar dat is net een goede zaak. Ik denk dat het Steven Trimmer (echt spijtig dat hij met bloggen gestopt is) was die stelde dat het geen zicht is om aan de start van een wedstrijd te staan met hagelwitte schoenen. Na deze loop ik dus geen risico meer.

Brussel zal hoogstwaarschijnlijk mijn eerste marathon worden. Het is geen evidente keuze maar binnenkort zal ik daar meer over vertellen.

14:42 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

weergoden Hallo Harmsie,
bedankt voor je reactie op mijn blogje. Het was vandaag idd koud he, maar lopen in de regen heeft soms ook echt wel iets. Je staat al 'n stuk verder dan mij in je loopprestatie... 12km lopen, hm, zou me dat ooit lukken? Geduldig volg ik het start-to-run schema :-) Ik houd je op de hoogte!! Groetjes,katrien

Gepost door: Katrien | 21-01-07

Bxl wow, je kiest daar wel een zware marathon uit als debuutmarathon hoor! Liep er in 2006 de halve marathon mee en vond dat al een zware dobber! Succes met je opbouw ernaartoe!

Gepost door: Ruthje | 21-01-07

stormweer Bij dit stormweer moet je boordevol energie zitten. De marathon van Brussel ... sterk. Succes.

Gepost door: etienne | 21-01-07

pittig brussel, is wel pittig ja!

Gepost door: martine | 21-01-07

Bedankt... ... voor de waarschuwingen. Ik wist wel dat Brussel niet echt van de poes was maar na jullie reacties zinkt de moed mij in de schoenen. Het is nog niet helemaal zeker maar de keuze van Brussel is ingegeven door een "project" waarvoor ik uitgekozen ben. Van zodra ik daar meer mag over vertellen, laat ik het eerst weten op deze blog.

Gepost door: Harmsie | 21-01-07

Weer een pittige training tijdens een pittig weertje. Je weerstand zal ongekend groot worden zo.

Gepost door: Harloopstarterke | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.