19-01-07

Hallelujah - terug op weg naar marathon

Na vier dagen knarsetandend toekijken hoe elke weblogloper zijn kilometers kon opdrijven, was ik eindelijk gezond genoeg om zelf nog eens de loopschoenen aan te trekken. Toen ik mijn loopbroek aantrok, had ik de indruk dat die precies al wat meer aanspande rond mijn buikje maar dat zullen wel mijn gedachten geweest zijn. Man wat deed het lopen deugd. Het was echt 8 kilometer (50' -ahr: 154) lang genieten van het zonnetje. Jammer dat ik de kinderen van school moest gaan halen want anders was ik misschien nog bezig. Dankzij de training is mijn lichaam nu ook helemaal gezuiverd. Ik weet echt niet waar al dat snot vandaan bleef komen.

Het was ook de maidenloop voor mijn nieuwe Nike's. Ik heb alvast de indruk dat ze als gegoten zitten. Dat belooft voor de toekomst.

We zijn net met de kindjes een pizza gaan eten. In feite was het een testje om te kijken of ze al groot genoeg zijn om eens meer op restaurant (neen, de Quick is geen restaurant) te gaan. De test is meegevallen. Op dat omgevallen glas na. Het eten was lekker, het decor was gezellig en de bediening was vriendelijk. Alleen jammer dat we er helemaal alleen zaten...

Morgen komen ze met een voer brandhout en 's avonds komt mijn metekind nieuwjaren. Hopelijk vind ik tussendoor nog efkes de tijd om een beetje te lopen.

19:57 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

goed nieuws show bij het lezen van uw blog loopt alles naar wens zo te zien. Prima, nu een paar dagen goed trainen en uw broekske valt af. :-)

Gepost door: etienne | 19-01-07

Bak on track... leuk om te lezen. En je bent er ineens goed voor gegaan.

Gepost door: Hardloopstarterke | 20-01-07

Leuk Leuk te lezen dat je weer kan lopen! Heb je echt Brussel als je eerste marathon gekozen! Hoe moedig! Ik liep er vorig jaar de halve, en 't was puffen en blazen hoor, Brussel is niet plat he! MAar als we thuis zijn zal ik komen supporteren!

Gepost door: Julie | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.