14-01-07

Opdracht volbracht!

Het is vandaag gelukt om tijdens de Winterjogging in Deinze onder de 40' te duiken. Met 38'50" (13.44 km/u en goed voor een 32e plaats op 90 deelnemers in mijn reeks) had ik zelfs nog wat overschot. Ik heb de hele wedstrijd een redelijk constant tempo kunnen aanhouden. Maar dat heb ik voor een stuk te danken aan Luc die de tweede ronde bij mij is gebleven.

De Brielmeersen is een prachtig decor voor een loopwedstrijd al doet de beklimming van die trap toch telkens weer pijn. Ook is het voortdurend uitkijken want je komt nogal wat tegenliggers tegen.

Toen ik na mijn wedstrijd aan het uitblazen was, zag ik een ploegmaat afkomen die nog een ronde moest doen. Ik heb me terug op gang getrokken en haas gespeeld. Samen zijn we binnengekomen in 1u02' (12.9 km).

Langs deze weg ook nog een pluim voor de organisatie. Een schappelijke inschrijvingsprijs (3.5 euro) en iedereen dezelfde prijs, zo heb ik het graag.

Tot slot nog een beetje medisch advies gevraagd: tijdens al mijn wedstrijden krijg ik telkens na een drietal kilometer maagkrampen die maar niet overgaan. Ik heb al vanalles geprobeerd (twee uur voor de start niets meer eten, geen sportdrank drinken, ...) maar het probleem blijft terugkomen. Alvast bedankt voor elke tip die me het leven minder zuur (letterlijk, dan) maakt. 

12:18 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

prima tijd vroeg op het jaar al een scherpe tijd. Wat de maagproblemen betreft, zelf heb ik er geen last van maar misschien geen gashoudende dranken gebruiken op de wedstrijddag en misschien een pilleke nemen tegen het zuur. Niet verwarren met doping! :-)

Gepost door: etienne | 14-01-07

Stokje Mooie tijd heb je daar gelopen. En tijdens het uitblazen nog de kracht vinden een ploegmaat binnen te loodsen: Respect! Ik weet niet of je het al van iemand hebt gekregen; anders is het stokje voor jou nu. Verzin er maar iets bij en maak daarna enkele andere gelukkig ermee.

Gepost door: Hardloopstarterke | 14-01-07

Dromen Zoals ik al eerder schreef: van zulke tijden kan ik enkel dromen.
Proficiat, hoor.
Voor wat betreft dat zuur: http://ruthjeloopt.skynetblog.be had daar ook last van. Lees maar eens vorige postings van haar, misschien word je wat wijzer.

Gepost door: betty spencer | 15-01-07

Nog een kandidaat.. om een marathon te lopen. Je bent gewaarschuwt, eens je de smaak te pakken hebt!! De Brielmeersen, in lang vervlogen tijden ooit mijn trainingsparcours geweest voor mijn eerste marathons en langs de leie tot in Zulte, Waregem, Nevele. Leuk om te lopen.
Laat je niets wijs maken. Als je in goede conditie bent en je gaat een marathon voluit dan is dat veel zwaarder dan een 10km. Zeker weten! Maar dit doe je maar als je x aantal marathons in de benen hebt.
En je eerste marathon in september de IFF, je hebt nog tijd genoeg. Mijn vriendin is vorig jaar begonnen met wedstrijden en in haar eerste jaar liep ze 2 marathons en een 50km. Dus het is zeker haalbaar.
Veel succes.
Den Disrun. (en Anke)

Gepost door: Filip | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.