09-01-07

Versnellingskes in het werk en in het lopen

Amai, het was mij het dagje wel. Van 's morgensvroeg tot 's avonds keihard doorgewerkt. En er ligt nog een pakje te wachten. Da's nu eenmaal het leven van een zelfstandige. Maar ik klaag absoluut niet, hoor. Ik heb er zelf voor gekozen en het is een ongelofelijke luxe om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer ik werk. Ook al ben je af en toe verplicht om eens een versnellingske te plaatsen.

Mijn training van daarnet was er ook één met versnellingskes. Eerst heb ik een kwartiertje warm gelopen (2.2 km - hartslag 130). Daarna heb ik een reeks gedaan van 6 maal 400 meter (telkens in 1'45 terwijl de hartslag opliep tot 180). Na elke versnelling 400 meter dribbelen zodat de hartslag kon zakken tot 140. Op het einde nog een drietal kilometer uitgelopen op een rustig tempo.

Totaal: 10 km in 1u04 (gemiddelde hartslag 155 maar dat zegt natuurlijk niet veel)

De vermoeidheid laat zich voelen en morgen wordt het wellicht een rustdag. Tenzij Bruni er in slaagt om me te verleiden tot een herstelloopje???

21:01 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toevallig Da's ook toevallig, we hebben een beetje een gelijkaardige training achter de rug, alleen deed ik 10 x 400m met maar 100m wandelen tussen... Knappe training hoor!

Gepost door: Julie | 09-01-07

De commentaren zijn gesloten.