05-01-07

Proloog

Na jarenlang fietsen, heb ik sinds de zomer van vorig jaar een nieuwe hobby ontdekt: hardlopen. Zoals zowat elke nieuwkomer ben ik in het begin veel te hard van stapel gelopen. Gevolg: de ene blessure volgde de andere op. Door het fietsen had ik wel een stevige motor, maar de carrosserie kraakte. Nu lijkt het ergste leed geleden. Intussen heb ik al een zestal wedstrijdjes gelopen. Ik heb me vooral geamuseerd op de Kerstcorrida's hier in de buurt. In Deerlijk (15 km) ben ik binnengekomen in 1u 09'57", in Tielt (10 km) klokte ik af op 45'15". Dit smaakt naar meer.

 

In volle midlifecrisis zijnde  (ik ben er 37) heb ik al even overwogen om me dit jaar aan de In Flanders Fields Marathon te wagen maar ervaren lopers vinden het nog te vroeg. Wat denken jullie?

 

Aan de pc ben ik een echte klungel. Dus als er lieve mensen zijn die me kunnen uitleggen hoe ik hier een fotootje kan bijplakken, wees welkom.

17:48 Gepost door Harmsie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je héél véél succes met je lopen en fietsen, en ik kom hier zeker nog eens langs!

Gepost door: Matthew | 05-01-07

foto en marathon ? om een foto te plaatsen , ga naar mijn blog (staat bovenaan je blog) , rechts zie je nu een menu , ga naar personalisering en daar kun je dan in de linkerkant of rechterkant een foto plaatsen , als je daar op edit drukt kun je via bladeren zeggen waar de bewuste foto staat . Wat betreft de marathon , je hebt wellicht een goede basisconditie , mits een goede voorbereiding zal dit wel lukken , toch raad ik je aan om eerst eens langere duurlopen te doen en eerst eens een halve marathon te lopen .

Gepost door: roadrunnerke | 05-01-07

hoi welkom in blogland en bedankt dat je een link naar mijn blog hebt gezet! Ik zal jou uiteraard ook linken! En wat het opsmukken van je blogske betreft: oefening baart kunst, ik ben al drie jaar aan het bloggen en leer nog steeds bij! Piep ook eens bij http://blog-tips.skynetblogs.be, staan gigantisch veel tips op.
Wat lopen betreft: je bent al ne wreed rappe, maar voor de marathon moet je toch ook wel wat weerstand en duurvermogen (of hoe noemen ze dat) hebben, dus best toch nog een beetje wachten (je spieren en gewrichten zijn het lopen nu nog niet zo lang gewoon) en zoals Jan al zei, misschien eerst een paar halve marathons doen?

Gepost door: Ruthje | 05-01-07

Welkom Welkom in blog- en loopland. Je zal aan beide activiteiten nog veel plezier beleven. Ik kom zeker af en toe eens piepen op je site. Qua blog-tips verwijs ik naar wat Jan en Ruthje reeds schreven, daar kom je al een heel eind mee. Verder zou ik ook eerst wat halve marathons lopen en dan misschien een marathon ten vroegste in het najaar... maar ja, wie ben ik om dat te zeggen he? Ik loop al 5 jaar en werk nu pas naar mijn eerste marathon toe... veel succes.

Gepost door: Julie | 05-01-07

De commentaren zijn gesloten.